Harjoitukset ja pelit

VUODEN 2019 Harjoituspaikat

Kypärämäen koulun kenttä 

Vellamon puiston kenttä

Kortepohjan koulun kenttä

Nenäinniemen nurmikenttä (Huhtalahdentie):

Keljonkankaan liikuntapuisto (tekonurmi)

Lotilan kenttä (hiekka)

Mannilan hiekkakenttä (tiilitie)

Keski-Palokan koulun kenttä

Pohjanlammen kenttä

Huhtasuon hiekkakenttä

Joukkueiden muodostaminen, harjoituspaikat ja -ajat

Muodostamme joukkueet ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Joukkuejaon perusteena on ikä ja harjoituspaikkatoive + mahdolliset muut toiveet. Jos samalta alueelta on tullut riittävästi ilmoittautumisia, niin alueella sijaitsevalle lähikentälle perustetaan joukkue. Jos alueella ei ole joukkueellista ilmoittautuneita niin useamman alueen lapsia yhdistetään yhdeksi joukkueeksi. Harjoitukset pyritään tällaisessa tapauksessa järjestämään sille alueelle, josta on eniten ilmoittautuneita.

Harjoituspaikat ja -ajat määritellään joukkueille joukkueiden muodostamisen yhteydessä Harjoitusajat ovat pääsääntöisesti ma-to klo 17.00 -19.00 välisenä aikana (harjoituksen kesto 60 min paitsi 4-5v 45 min). Harjoitukset ovat kerran viikossa.

Harjoitukset alkavat viikolla 20 ja viimeinen tapahtuma on pelitapahtuma 15.9. Taukoa pidämme viikot 27-29.

Ottelutapahtumat

Pelitapahtumat järjestetään kauden aikana viitenä lauantaina tai sunnuntaina yhdessä FCV:n ja JJK:n kortteliliigalaisten kanssa. Tapahtumapaikka on Viitaniemen liikuntapuisto. Kortteliliigan ottelutapahtumien otteluohjelmat julkaistaan viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa www.kortteliliiga.fi -sivulla. Alustavat pelipäivät ovat 18.5, 15.6, 10.8, 1.9, ja 15.9.

Huomoittehan että Viitaniemen liikuntapuistossa on rajoitetusti parkkipaikkoja. Lähistöllä sijaitsevat Jyväskylän koulutuskuntayhtymän (JAO) parkkipaikat ovat kortteliliigalaisten käytettävissä tapahtuman aikana.

Joukkueiden valmentajat

Jokainen kortteliliigajoukkue tarvitsee omat ohjaajansa, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Toivotammekin lasten lisäksi myös kaikki kiinnostuneet aikuiset tervetulleiksi mukaan kortteliliigaan. Ohjaajiksi (apuohjaajiksi) lähtevät perehdytetään tehtävään ja tarjoamme heille tarvittavat välineet ja muut materiaalit auttamaan toiminnan toteuttamisessa. Ohjaajille tarjotaan myös korvaus heidän vaivoistaan. Kortteliliigaohjaajan tukena tehtävässä on seuran valmennuspäällikkö ja valmentajien tukihenkilö, Fortum-tutor, jonka tehtävä on tukea nuorimpien jalkapallonharrastajien ohjaajia tehtävässään. Ilmoittaudu mukaan ohjaajaksi samalla kun täytät ilmoittautumislomakkeen lapsestasi.Heräsikö kysymyksiä Lähi-Tapiola kortteliliigaan liittyen? Ota yhteyttä.            iita.pienimaki@jypk.inet.fi 0452770616