Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittautumislomake

 

*
*
*
*
*
*

HUOM! Muodostamme joukkueet ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Joukkuejaon perusteena on pelaajan ikä ja harjoituspaikkatoive + mahdolliset muut toiveet. Jos samalta alueelta kertyy riittävästi ilmoittautumisia, niin alueella sijaitsevalle lähikentälle perustetaan joukkue. Jos alueella ei ole joukkueellista ilmoittautuneita niin useamman alueen lapsia yhdistetään yhdeksi joukkueeksi. Harjoitukset pyritään tällaisessa tapauksessa järjestämään sille alueelle, josta on eniten ilmoittautuneita. Jälki-ilmoittautuneiden toiveet huomioidaan mikäli mahdollista.   

*
*
*

Jokainen joukkue tarvitsee toimintaansa mukaan aikuisia, jotka mahdollistavat lasten liikuntaharrastuksen ja huolehtivat siitä että lapsille on tarjolla mukavia hetkiä ja onnistumisen kokemuksia. Ohjaajana vastaat harjoitusten suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta sekä joukkueen ohjaamisesta peleissä. Apuohjaajana toimit jalkapallokokemusta omaavan ohjaajan apuna harjoituksissa ja huolehdit tarvittaessa joukkueesta pelitapahtumissa. Tarjoamme mukaan lähteville vanhemmille perehdytyksen tehtävään, tukea ja materiaaleja auttamaan toiminnan toteuttamisessa sekä korvauksen heidän vaivoistaan.


Teemme yhteistyötä Jyväskylän kenttäurheilijoiden kanssa tavoitteena lasten liikuntaharrastuksien monipuolistaminen ja määrien kasvattaminen. Voit nyt ilmoittautua alla mukaan myös JKU:n urheilukouluun. Ilmoittautuessasi tästä saat urheilukoulusta 15€ yhteistyöseura-alennuksen. 

Lisätietoja urheilukoulusta: https://jku.fi/urheilukoulu/ 

* tieto on pakollinen

Tilaan lisäksi seuraavat JyPK-fanituotteet. Tuotteet laskutetaan kortteliliigalaskun yhteydessä ja toimitetaan kortteliliigan alkaessa ensimmäiseen harjoitukseen. 

Jyväskylän Pallokerho ry:n tietosuojaseloste.

*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

JyPK:n, JJK:n j FCV:n Kortteliliiga palkittiin vuoden 2016 grassroots-palkinnolla Suomen Palloliiton Captains ball -gaalassa.Putkihuivi päähän, pallo reppuun ja treeneihin!